Η ΒασιλίτσαΈνα πανέμορφο βουνό για όλες τις εποχές!

Ξεκινώντας από το Καταφύγι, φτάνετε στη Βασιλίτσα σε περίπου μισή ώρα. Ένα βουνό εύκολα προσβάσιμο που αξίζει να επισκεφθείτε όχι μόνο το Χειμώνα, αλλά όλες τις εποχές γιατί προσφέρει μια αξεπέραστη ομορφιά στον επισκέπτη. Εκτός φυσικά από το αγαπημένο χιονοδρομικό όλης της Ελλάδας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη δρακόλιμνη της Βασιλίτσας στο δρόμο προς το Δίστρατο. Ακόμη, μπορείτε να κάνετε όμορφους περιπάτους στο βουνό, ανάμεσα από μικρούς καταρράκτες, συλλέγοντας λουλούδια την Άνοιξη ή μανιτάρια το Φθινόπωρο!

Το Χειμώνα βέβαια, το χιονοδρομικό έχει την τιμητική του. Με χιόνι πολύ καλής ποιότητας και με μεγάλη διάρκεια, δέχεται επισκέπτες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό. 

Αλλά κι εμείς στους Φιλιππαίους χαιρόμαστε το χιόνι κάθε χρόνο όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Συνεχίστε και στην επόμενη φωτογραφική γκάλερι για να δείτε μερικές από τις ομορφιές της Βασιλίτσας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 24620 85333 και 6948 835030 για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία!Οι Φιλιππαίοι το Χειμώνα
Οι 4 εποχές της Βασιλίτσας