Η διαμονή σας



Τα δωμάτιά μας

Το Καταφύγι βρίσκεται 32 χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών και 12 χιλιόμετρα από τη Βασιλίτσα, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στους Φιλιππαίους. Το κλίμα της περιοχής είναι εξαιρετικό, χωρίς υγρασία.

Τα δωμάτιά μας είναι άνετα και φροντισμένα, σε πολύ λογικές τιμές (οι τιμές μας ξεκινούν από τα 30 ευρώ). Έχουμε εμπειρία 40 ετών στη φιλοξενία και τη φροντίδα επισκεπτών και πιστεύουμε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τους χώρους μας.

Παρέχεται σπιτικό πρωϊνό με αγνά τοπικά προϊόντα για όλα τα δωμάτια, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε και στην ευρύχωρη τραπεζαρία μας. Κάθε δωμάτιο έχει τηλεόραση, ψυγείο και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (wi-fi). Στις 2 υπέροχες σουίτες μας θα βρείτε ακόμη τζάκι και υδρομασάζ. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε το Καταφύγι και να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφική γκάλερι μερικούς από τους χώρους μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 24620 85333 και 6948 835030 για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία!




Φωτογραφίες